MM team 2016

M&M Watervilla
Wat in 2012 begonnen is door Marc Heesterbeek en Mariëtte Adriaanssen , wordt sinds 2016 voortgezet door Marc Heesterbeek en Luís M. Pires. Naast hun gezamenlijke passie voor alles wat met water te maken heeft, brengt ieder zijn eigen expertise in. Marc Heesterbeek voor het ontwerp gedeelte, Luís Pires voor de engineering. Samen zorgen zij ervoor dat de Watervilla’s opvallend van design zijn, van alle noodzakelijke luxe voorzien en perfect ecologisch verantwoord functioneren.

Paradijs op het water

Stel je eens voor: je ontwaakt op een lome, vrije dag en het eerste wat je ziet als je naar buiten kijkt is water. Zover het oog reikt: water.
Je wordt overspoeld door een gevoel van pure vrijheid, privacy en rust.
Ver van alle dagelijkse beslommeringen is dit jouw paradijsje op het water – een luxe, comfortabele, duurzame en zelfvoorzienende villa op de golven.
Het kán, met een waterwoning van M&M Watervilla.
Wij ontwerpen jouw gedroomde watervilla en plaatsen die op jouw plekje: op de Loosdrechtse plassen of in een meer in Oostenrijk, in de haven in Almere of in een lagune van het Caribische eiland Eleuthera… (bijna) alles is mogelijk.

Custom made is key

Wonen komt in verschillende vormen. Je kunt groot wonen, je kunt klein wonen. Je kunt permanent wonen, je kunt tijdelijk wonen. Stedelijk of in de vrije natuur. De waterwoningen die wij ontwerpen zijn er voor al deze vormen.

Solide concept

Met een drijvende betonnen bak als stabiele basis. En een open relatie naar het water. Het licht, het uitzicht, daar wil je van kunnen genieten. Dat wil je koesteren, zo min mogelijk verstoren. Daarom zijn onze ontwerpen zeer ecologisch bewust. Duurzaam is een belangrijk woord voor ons. Voor afgelegen locaties hebben wij ontwerpen die volledig zelfvoorzienend zijn in energieopwekking en waterzuivering.

Wij noemen dit graag Eco-Chic.

Onze Watervilla’s zijn ook te bekijken op L X R Y Watervillas