Orangerie

De woningen in de categorie M zijn gebaseerd op een ontwerp dat is geconcentreerd rondom een dubbel hoge lichte woonruimte; de Orangerie.

Deze woning kan over twee volledige verdiepingen worden uitgebreid. U hebt tal van keuze mogelijkheden in deze woningen.

Volume
Wij hebben een basiswoning ontworpen die kleiner is dan het toegestane bouwvolume en daarmee goedkoper. Krijgt u behoefte aan meer ruimte dan is de woning eenvoudig in twee stappen uit te breiden. Op die manier is de watervilla blijvend in balans met uw woonwensen.
Maar u kunt natuurlijk ook nu al kiezen voor een grotere variant.

Indeling
Waar wilt u de woonkamer, de woonkeuken, wilt u twee, drie of zelfs vier slaapkamers, een dakterras of een extra badkamer? Het kan allemaal. De woningen van de Orangerie zijn georganiseerd rondom een dubbel hoge centrale ruimte die naar keuze als woonkamer of woonkeuken wordt gebruikt. De overloop naar de terrassen kunt u ook gebruiken als werk- of logeerruimte.

Afhankelijk van uw locatie kunt u een drijvend terras toevoegen of het balkon aan de woonkamer vergroten.

De materiaalkeuze gaat standaard uit van robuuste houten planken en stucwerk maar u kunt ook kiezen voor zink, aluminium of nog andere materialen.

Filter Projecten